LA LIGA

Sevilla uvjerljiva protiv Getafea u gruboj utakmici, isključena obojica trenera

Hina

Reuters

Reuters

Svi pogoci pali su u posljednjih 30 minuta dvoboja, a ključnom se pokazala situacija iz 54. minute, kad je Dakonam grubim prekršajem teško ozlijedio lijevi skočni zglob Lucasa Ocamposa, nakon čega je nastao kaos u kojem su isključena oba trenera.



SEVILLA Sevilla je s 3:0 (0:0) nadigrala Getafe u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva.


Svi pogoci pali su u posljednjih 30 minuta dvoboja, a ključnom se pokazala situacija iz 54. minute, kad je Dakonam grubim prekršajem teško ozlijedio lijevi skočni zglob Lucasa Ocamposa, koji je na nosilima iznijet s terena i morat će dugo izbivati s travnjaka. Dakonam je dobio izravni crveni karton, a zbog žućne rasprave isključena su i oba trenera, Julen Lopetegui i Joseph Bordalas Jimenez.


Sevilla je brojčanu prednost iskoristila u 67. minuti, kad je vodeći pogodak postigao Munir El Haddadi koji je ušao tek dvije minute prije u igru. U 87. minuti Argentinac Papu Gomez postigao je pogodak u debiju u dresu Seville, a konačnih 3:0 postavio je Youssef En Nesyri.




Ivan Rakitić nije konkurirao za domaći sastav na ovoj utakmici zbog nakupljenih žutih kartona.


Sevilla se pobjedom probila na treće mjesto La Lige s 42 boda, preskočivši Barcelonu koja ima 40 bodova. Vodeći Atletico Madrid ima 50 bodova, a drugi je Real Madrid s 43, do kojih je teško stigao pobjedom na gostovanju kod zadnje Huesce.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore