PAUZA ZA ARGENTINCA

Sergio Aguero ide na rehabilitaciju, evo koliko dugo će napadač Barcelone izbivati s terena

Hina

Sergio Aguero napušta teren/Foto: REUTERS

Sergio Aguero napušta teren/Foto: REUTERS

„Sergio Aguero neće biti u momčadi iduća tri mjeseca. U tom razdoblju Aguero će biti u procesu rehabilitacije koja će potom pokazati točno vrijeme njegovog povratka nogometu“, rečeno je iz Barcelone



BARCELONA Barcelona je na svojim internetskim stranicama obznanila kako njen napadač Sergio Aguero neće igrati najmanje iduća tri mjeseca.


Podsjetimo kako je Aguero zbog bolova u prsima morao napustiti travnjak na posljednjoj utakmici Barcelone (protiv Alavesa 1-1). Krajem prvog poluvremena Aguero se uhvatio za prsa, u strahu gledao oko sebe i potom se polegnuo na travu.


Sam je potom izašao s travnjaka, a žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu. Aguero je naknadno obavio sve pretrage, a Barcelona je objavila da mu je otkrivena srčana aritmija.




„Sergio Aguero neće biti u momčadi iduća tri mjeseca. U tom razdoblju Aguero će biti u procesu rehabilitacije koja će potom pokazati točno vrijeme njegovog povratka nogometu“, rečeno je iz Barcelone što znači da se potencijalno njegov povratak može dogoditi i kasnije.