Zbogom tenisu

Serena Williams najavila oproštaj od karijere nakon US Opena, tenisačica planira proširenje obitelji

Portal Novilist.hr

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Odbrojavanje je počelo. Uživat ću u ovih nekoliko tjedana - kaže američka tenisačica, dodavši kako ona i suprug Alexis Ohanian planiraju imati još jedno dijete



RIJEKA Legendarna tenisačica Serena Williams, 40-godišnja osvajačica 23 Grand Slam turnira, najavila je kako bi se mogla oprostiti od teniske karijere nakon US Opena, što počinje 29. kolovoza, prenosi New York Times.


Williams je u intervjuu za Vogue objasnila kako “nikad nije voljela termin mirovina” i da preferira riječ “evolucija” kako bi opisala svoje sljedeće korake.


Odmičem se od tenisa prema drugim stvarima koje su mi važne, što uključuje rad s tvrtkom rizičnog kapitala i povećanje obitelji – kazala je Williams, koja nije precizirala kada bi mogla prestati igrati tenis, ali je nagovijestila kako bi US Open mogao biti njezin posljednji turnir. 


– Odbrojavanje je počelo. Uživat ću u ovih nekoliko tjedana – kaže američka tenisačica, dodavši kako ona i suprug Alexis Ohanian planiraju imati još jedno dijete.


– Zadnjih godinu dana Alexis i ja radimo na drugom djetetu, ali definitivno neću biti trudna ponovo kao igračica. Moram biti ili kompletno u tenisu ili izvan njega.