ZDRAVSTVENI PROBLEMI TRENERA BARCELONE

Ronald Koeman zatražio liječničku pomoć, zbog situacije u Barceloni ima velikih problema s anksioznošću

Portal Novi list

Ronald Koeman/Foto REUTERS

Ronald Koeman/Foto REUTERS

Koeman nije uspio osvojiti naslov španjolskog ili europskog prvaka i sada mu se "trese stolica", a čelnici kluba su mu rekli da će u sljedećih 15 dana potražiti novog trenera i da će on ostati samo ako ne uspiju naći adekvatnu zamjenu.



RIJEKA Trener Barcelone Ronald Koeman sinoć je zatražio liječničku pomoć u bolnici u Barceloni zbog problema s anksioznošću, javlja Fox.


Ovo nije prvi put da Koeman ima problema sa zdravljem jer prije godinu dana je bio prisiljen i na operaciju srca. Problemi s anksioznošću vjerojatno su rezultat ogromnog pritiska pod kojim se Koeman nalazi nakon loše sezone s Barcelonom. Naime, nije uspio osvojiti naslov španjolskog ili europskog prvaka i sada mu se “trese stolica”, a čelnici kluba su mu rekli da će u sljedećih 15 dana potražiti novog trenera i da će on ostati samo ako ne uspiju naći adekvatnu zamjenu.


Legendardni Nizozemac je preuzeo Barcelonu na ljeto prošle godine, a pod ugovorom s Kataloncima je do ljeta 2022. godine – ako ne uslijedi spomenuti mogući raskid.