Kvalifikacije za SP

Rijekin Darko Velkovski nastavlja briljirati u reprezentaciji, upisao je pogodak i asistenciju. Njemačka slavila preokretom

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Makedonci su poveli u 39. minuti golom braniča Rijeke Darka Velkovskog, kojemu je to bio drugi pogodak u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo nakon gola protiv Islanda.



VADUZ Sjeverna Makedonija ostvarila je uvjerljivu pobjedu protiv Lihtenštajna. Zanimljivo, u čak tri pogotka sudjelovala su dvojica igrača iz Prve HNL.


Makedonci su poveli u 39. minuti golom braniča Rijeke Darka Velkovskog, kojemu je to bio drugi pogodak u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo nakon gola protiv Islanda. Veznjak Dinama Arijan Ademi izborio je kazneni udarac iz kojeg je Sjeverna Makedonija realizacijom Alioskog došla do 2:0, a za pogodak Nikolova u 74. minuti za 3:0 asistirao je Velkovski. “Točku na i” stavio je Churlinov u 83. minuti.


U istoj skupini Njemačka je preokretom slavila protiv Rumunjske 2:1. Hagi je doveo Rumunje u vodstvo u devetoj minuti, no Gnabry u 52. i Müller u 81. minuti donijeli su preokret Elfu.