HNL

RIJEKA – SLAVEN B. 0:1 KRAJ! Još jedna loša predstava Tadićeve i Budicinove Rijeke, Bijeli na predzadnjem mjestu ljestvice!

Portal Novilist.hr

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK



RIJEKA Nogometaši Rijeke su prvenstvenu sezonu počeli domaćom pobjedom 1:0 nad Šibenikom, nastavili remijem protiv Gorice, da bi onda izgubili u gostima kod Lokomotive 1:3.


Večeras će Bijeli protiv Slaven Belupa tražiti povratak pobjedama nakon lošeg niza, kojeg čine i dva poraza u Konferencijskoj ligi. Nakon tri odigrane utakmice momčad Dragana Tadića je pri dnu ljestvice s četiri boda.


Stigli su službeni sastavi. Krilni igrač Näis Djouahra i veznjak Alen Halilović po prvi put kreću od prve minute, dok je Vučkića nema u zapisniku zbog problema s leđima. U zadnjoj liniji će krenuti Galešić umjesto Smolčića, koji je na klupi.


Foto galerija: HNL: Rijeka - Slaven Belupo Foto: Mateo Levak





90+5. minuta KRAJ! Gotovo je, Rijeka je ponovo izgubila, nakon četiri odigrane prvenstvene utakmice ima i toliko osvojenih bodova te je predzadnja na ljestvici.


90+3. minuta Greda Belupa! Ponovo je Crnac tukao, ali ovoga puta je pogodio gredu.


89. minuta Sada je Obregon pokušao, iskosa je pucao s desne strane, lopta je ponovo otišla malo pored vratnice.


84. minuta Dvije minute kasnije i Vrančić ponovo u sjajnoj poziciji, ali sada lopta ide tik uz vratnicu.


82. minuta Neće pa neće.. Marković je sada imao još jednu veliku obranu, odlična akcija Rijeke je okrunjena udarcem Vrančića, ali je vratar Slavena ponovo dobro reagirao.


70. minuta GOL! Šok na Rujevici! Crnac je tukao lijevom nogom s ruba šesnaesterca te je bio precizan. Lopta je malo prevarila Labrovića jer se odbila od Galešića.


56. minuta Kakva šansa! Liber se u kaznenom prostoru lažnjakom riješio Božića, ali je Marković obranio njegov udarac.


48. minuta Hodža je pokušao s nekih 20 metara, ali vratar je bio spreman.


46. minuta Počelo je drugo poluvrijeme. Iz igre je izašao Halilović, a ušao Liber.


45. minuta Kraj prvog dijela.


40. minuta Sjajna prilika Rijeke, Djouahra je pucao iz dobre pozicije, nakon što su Frigan i Bušnja odigrali dupli pas, ali je Tepšić to blokirao. Pamtit će se Bušnjino efektno dodavanje petom…


38. minuta Bušnja je ušao u igru, dok Ampem neće moći nastaviti dalje. Ganski je igrač dobio jedan udarac te je izašao s liječnicima s terena. Nakon tri minute odlučeno je kako neće nastaviti igrati.


30. minuta Vukčević je bio za korak kratak pred golom nakon odličnog ubačaja Ampema.


28. minuta Prva prava prilika na Rujevici, solo akcija Hodže završila je odigravanjem za Djouahru. Francuz je tukao, ali je pogodio Frigana.


19. minuta Pavlović je izbio opasan ubačaj pred vrata Rijeke.


15. minuta Nije bilo opasnosti ni po jednu ekipu u prvih 15-ak minuta. Halilović je zasad jedan od raspoloženijih, dok se i Frigan u jednom trenutku sjurio u kazneni prostor, ali mu je udarac blokiran.


1.minuta Počela je utakmica na Rujevici.


RIJEKA – SLAVEN B. 0:1


Stadion HNK Rijeka. Sudac Jakov Titlić (Potravlje). Strijelci: 0:1 Crnac (70′).


RIJEKA (4-2-3-1): Labrović, Galešić (od 73′ Vrančić), Krešić, Pavlović, Vukčević, Hodža, Selahi, Djouahra (od 62′ Obregon), Halilović (od 46′ Liber), Ampem (od 38′ Bušnja), Frigan.


SLAVEN B. (5-3-2): Marković, Marina (od 86′ Bašić), Božić, Žuljević (od 61′ Manaj), Hoxha (od 85′ Hoxha), Kvržić, Jambor (od 86′ Kocijan), Soldo, Tepšić, Talys (od 61′ Crnac), Bosec.



Standings provided by SofaScore LiveScore