LIJEPA GESTA

Rijeka poslala Varaždinu pismo podrške nakon ispadanja iz Prve HNL: “Želimo vam što skoriji povratak”

Portal Novi list

Luka Menalo u pratnji varaždinskog braniča Nikole Tkalčića/Foto PIXSELL

Luka Menalo u pratnji varaždinskog braniča Nikole Tkalčića/Foto PIXSELL

"Nogomet, osim sportskih rezultata nosi sa sobom i nešto puno važnije a to je stvaranje prijateljstva bez obzira gdje se nalazimo i gdje igramo", stoji u pismu generalnog direktora Rijeke Luke Ivančića.



VARAŽDIN Nogometaši Varaždina u posljednjem su kolu Prve HNL ispali iz lige, a sada će umjesto njih u elitno hrvatsko natjecanje doći Hrvatski dragovoljac. Generalni direktor Rijeke Luka Ivančić Varaždinu je uime kluba poslao sportsku poruku podrške, a objavljena je u cijelosti na društvenim mrežama NK Varaždina.


“Poštovani sportski prijatelji. Ispred cijelog kolektiva kluba ovim putem želimo Vam zahvaliti na sveukupnoj sportskoj suradnji koju smo imali. U našoj zajedničkoj suradnji, kako je naš predsjednik izjavio zaista je vladalo uzajamno razumijevanje, poštovanje s obje strane, Varaždin kao klub i mjesto gdje smo se uvijek osjećali dobrodošli. Od sveg srca Vam želimo što skoriji povratak u 1. HNL jer klub kao što je Varaždin tu i pripada. Sigurni smo da i vjerujemo da ćete uskoro izaći još jači, stabilniji te da ćemo se radovati našim novim sportskim susretima. Nogomet, osim sportskih rezultata nosi sa sobom i nešto puno važnije a to je stvaranje prijateljstva bez obzira gdje se nalazimo i gdje igramo”, stoji u pismu Luke Ivančića.