Francuz u šoku

Ribery opljačkan dok je bio na gostovanju s Fiorentinom: “Imam osjećaj kao da sam gol, da imam spuštene gaće…”

Hina

Reuters

Reuters

Talijanski mediji pišu da su iz Riberyjeve vile koja je smještena na obroncima pored Firence ukradeni vrijedni predmeti, a nakon samoizolacije kriminal je u Italiji naglo porastao



FIRENCA Francuski nogometaš Franck Ribéry, napadač Fiorentine, otkrio je u ponedjeljak kako je tijekom vikenda, dok je njegova momčad bila na gostovanju u Parmi, njegova kuća opljačkana.


“Po povratku nakon pobjede u Parmi (2-1), vratio sam se doma i evo što sam našao…”, napisao je Ribéry na svom Twitteru gdje je objavio i snimku na kojoj se vide osobni predmeti razbacani po podu.


“Dakle moja je supruga ostala bez nekoliko torbi i nekoliko komada nakita… ali to nije najbitnije. Ono što me šokira je taj osjećaj kao da sam gol, da imam spuštene gaće i to ne prolazi, ne pristajem na to”, dodao je 37-godišnji nogometaš istaknuvši pritom kako su mu supruga i djeca bili u Muenchenu u trenutku provale.




Talijanski mediji pišu da su iz Riberyjeve vile koja je smještena na obroncima pored Firence ukradeni vrijedni predmeti te dodaju da je nakon samoizolacije kriminal u Italiji naglo porastao, što se odnosi i na provale i na pljačke. Broj se udvostručio u svibnju u odnosu na travanj.