Poznato lice na klupi susjeda

Reprezentacija Srbije dobila je novog izbornika, Tumbakovića nasljeđuje legenda “Orlova”

Hina

Dragan Stojković Piksi

Dragan Stojković Piksi

"Postignut je dogovor, Dragan Stojković novi je trener srpske reprezentacije. Tehnički detalji tek se trebaju riješiti" rekao je novinarima čelnik Srpskog nogometnog saveza (FSS) Marko Pantelić, koji je dodao da će Stojković biti službeno predstavljen sljedeći tjedan.



BEOGRAD Bivši nogometaš Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije Dragan Piksi Stojković novi je izbornik selekcije Srbije, objavila je agencija Tanjug u subotu.


“Postignut je dogovor, Dragan Stojković novi je trener srpske reprezentacije. Tehnički detalji tek se trebaju riješiti” rekao je novinarima čelnik Srpskog nogometnog saveza (FSS) Marko Pantelić, koji je dodao da će Stojković biti službeno predstavljen sljedeći tjedan.


Stojković će naslijediti Ljubišu Tumbakovića, otpuštenog u prosincu nakon što se nije kvalificirao za EURO.




Stojković je u karijeri iigrao za Radnički Niš, Zvezdu, Marseille, Veronu i Nagoyu, a 84 puta je igrao za Jugoslaviju. Trenirao je kineski Guangzhou City i japansku Nagoyu, klub u kojem je završio igračku karijeru.


Da bi se plasirala na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, Srbija će se morati suočiti s europskim prvakom Portugalom, Irskom, Azerbejdžanom i Luksemburgom u skupini E europskih kvalifikacija.