Premiership

Redsi nisu imali problema s Brentfordom, sjajna utakmica West Hama i Leedsa završila pobjedom gostiju

Hina

Fabinho/Foto REUTERS

Fabinho/Foto REUTERS

Cijela momčad Leedsa je odigrala sjajno, no posebno se istaknuo Jack Harrison koji je tri puta pogađao domaću mrežu (10., 37. i 60. minuta). Igrači West Hama su dva puta brisali prednost gostiju, ali su ipak ostali bez bodova



LIVERPOOL Nogometaši Liverpoola svladali su na svom Anfieldu Brentford rezultatom 3-0, u utakmici 22. kola engleske Premier lige te su se vratili na drugo mjesto ljestvice.


Tek u 44. minuti je gostujuća obrana po prvi puta kapitulirala, a za 1-0 je strijelac bio Fabinho. Minimalnu prednost je Liverpool imao do 69. minute kada je Oxlade-Chamberlain zabio za 2-0, a pobjedu je i definitivno potvrdio Minamino u 77. minuti.


Liverpool na drugom mjestu ima dva boda više od Chelseaja, ali i jednu utakmicu manje. Liverpoolu, pak, Manchester City bježi za ogromnih 11 bodova, makar Kloppova momčad ima i ogled manje od Cityja.




Sjajnu su utakmicu odigrali West Ham i Leeds, a dvoboj otvorenog garda, s brojnim šansama na obje strane, završio je slavljem gostiju 3-2. Cijela momčad Leedsa je odigrala sjajno, no posebno se istaknuo Jack Harrison koji je tri puta pogađao domaću mrežu (10., 37. i 60. minuta).


Igrači West Hama su dva puta brisali prednost gostiju. Zabijali su Bowen u 34. za 1-1 i Pablo Fornals u 52. za 2-2, no bodovi su ipak otišli put Leedsa. Zabio je Leeds i za 4-2 (Klich) nakon sjajne akcije Raphinhe, ali je VAR poništio pogodak.


Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić odigrao je sat vremena u dresu West Hama.