La Liga

Real Madrid iščupao bod protiv Elchea u sudačkoj nadoknadi, Modrić zabio s bijele točke

Hina

Razočarani Luka Modrić/Foto REUTERS

Razočarani Luka Modrić/Foto REUTERS

I drugi put u posljednja tri dana Elche je namučio "Kraljevski klub". Real i Elche su u četvrtak igrali u Kupu, a "Los Blancosi" su tada slavili sa 2-1 tek nakon produžetka.



MADRID U susretu 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeu odigrao 2-2 protiv Elchea, nakon što su gosti do same završnice susreta vodili sa 2-0.


I drugi put u posljednja tri dana Elche je namučio “Kraljevski klub”. Real i Elche su u četvrtak igrali u Kupu, a “Los Blancosi” su tada slavili sa 2-1 tek nakon produžetka.


Ovoga puta Elche je bio bliže pobjedi, a “Kraljevski klub” je iščupao bod u sudačkoj nadoknadi.




Bio je odličan susret u kojem Real Madrid pri rezultatu 0-0 nije realizirao kazneni udarac, gosti su potom imali 2-0, no Real je u posljednjih 10 minuta uspio izjednačiti, a Realov povratak je krenuo golom hrvatskog reprezentativca Luke  Modrića.


“Kraljevski klub” je imao sjajnu priliku za vodstvo u 33. minuti, no Karim Benzema nije realizirao jedanaesterac, točnije prebacio je vrata. Bio je to njegov prvi promašeni jedanaesterac u Primeri nakon što je prvih 13 zabio.


Umjesto vodstva, Real je devet minuta kasnije primio pogodak, a strijelac je bio Lucac Boye. U 76. minuti Pere Milla je zabio za 2-0 gurnuvši Elche korak do velike pobjede.


Međutim, Real se ipak uspio spasiti poraza. Domaćin je u 82. minuti dobio novi kazneni udarac, ovoga put pucao je Modrić i pogodio. Od poraza Real je spasio Eder Militao pogodivši za 2-2 u drugoj minuti sudačke nadoknade na asistenciju  Viniciusa Juniora.