Ligue 1

PSG uzeo tek bod kod Marseillea, Ćaleta-Car i ekipa zaustavili zvijezde pariške momčadi

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

OM je imao više boljih prilika, a od 57. minute i igrača više, nakon što je isključen Achraf Hakimi, ali nije uspio zatresti mrežu pariškog sastava. Za Marseille je cijeli susret odlično odigrao hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car



MARSEILLE U posljednjem susretu 11. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille i PSG su pred 65.000 gledatelja na stadionu Velodrome odigrali bez pogodaka.


OM je imao više boljih prilika, a od 57. minute i igrača više, nakon što je isključen Achraf Hakimi, ali nije uspio zatresti mrežu pariškog sastava. Za Marseille je cijeli susret odlično odigrao hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car.


U prvom poluvremenu najviše posla imao je VAR. Prvi put uključio se u 14. minuti kada je Neymar pucao, a Lual Peres skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Međutim, pogodak Parižana je poništen jer je Neymar bio u minimalnom zaleđu. Šest minuta kasnije i domaćinu je poništen pogodak.




Pol Lirola je ubacio s desne strane, a Milik lijepo pogodio za vodstvo domaćina. Međutim, VAR je signalizirao zaleđe španjolskog veznjaka. Do kraja poluvremena Lionel Messi je imao dvije lijepe prilike, u 28. minuti njegov je udarac obranio Pau Lopez, a u 43. je Argentinac pucao pored gola.


U 54. minuti ponovo je na sceni bio VAR. OM je izveo brzu kontru, Under je krenuo prema golu, a kao posljednji igrač obrane oborio ga je Hakimi. Sudac Bastien je prvo presudio igranje rukom domaćeg igrača, međutim nakon intervencije VAR-a promijenio je odluku i isključio gostujućeg braniča.


S igračem više OM je u 65. minuti imao sjajnu priliku za vodsto, Payet je ubacio, no Rongier je pucao pored gola. U 77. minuti i Konrad de La Fuente se našao u sjajnoj situaciji, posve sam na drugoj stativu, no slabo je pucao.