Od rođendana pa do rođendana

PSG ostao bez Neymara na mjesec dana, Brazilac već šestu godinu zaredom ne igra u vrijeme sestrina rođendana

Hina

Neymar/Foto REUTERS

Neymar/Foto REUTERS

Već su godinama ranije navijači nazvali to “kletvom sestrina rođendana”, a jedne je godine navodno namjerno zaradio žute kartone kako bi bio slobodan u tom razdoblju, iako su često u pitanju bile ozljede, kao i sada.



PARIZ Francuski nogometni prvak Paris SG objavio je kako će sljedećih mjesec dana biti bez svog brazilskog napadača Neymara zbog ozljede aduktora lijeve noge koju je zadobio u susretu 3. kola Francuskog kupa protiv Caena u srijedu.


Neymar će tako sigurno propustiti prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone koji je na programu za pet dana, no mogao bi se vratiti na teren upravo za uzvrat na Parku prinčeva 10. ožujka.


Zanimljivo, ovo nije prvi put da je Brazilac ozlijeđen baš u ovome razdoblju, zapravo, ovo je već šesti put da propušta utakmice baš u vrijeme rođendana svoje sestre (11. ožujka). Već su godinama ranije navijači nazvali to “kletvom sestrina rođendana”, a jedne je godine navodno namjerno zaradio žute kartone kako bi bio slobodan u tom razdoblju, iako su često u pitanju bile ozljede, kao i sada.