WhatsApp afera

Procurile poruke nezadovoljnih nogometaša Bayerna dok ih je trenirao Kovač, htjeli su što prije pobjeći

Portal Novilist.hr

Niko Kovač/Foto REUTERS

Niko Kovač/Foto REUTERS

Molim te provjeri ima li kakvih ponuda iz Engleske. Najviše bih htio u Manchester United ili Tottenham. Mogao bih i u Arsenal, ali najvažnije je pobjeći iz Münchena - poslao je Niklas Süle svom agentu Muratu Lokurlu



MUNCHEN Ovih dana njemačkog prvaka, minhenski Bayern, potresa afera s WhatsApp porukama. Njemački Der Spiegel objavio je poruke koje su nezadovolji igrači slali svojim menadžerima u trenucima kada je Niko Kovač bio trener momčadi.


Hrvatski trener otišao je iz Bayerna 2019. godine, nakon samo godinu dana, a i tada se govorilo kako je razlog njegova odlaska loša atmosfera u svlačionici i nezadovoljstvo igrača s trenerom, uz loše rezultate.


– Molim te provjeri ima li kakvih ponuda iz Engleske. Najviše bih htio u Manchester United ili Tottenham. Mogao bih i u Arsenal, ali najvažnije je pobjeći iz Münchena – poslao je Niklas Süle svom agentu Muratu Lokurlu, prenose njemački mediji.




I navodno on nije bio jedini. Tada su iz kluba htjeli što prije otići i James RodriguezMats HummelsSandro WagnerManuel NeuerThomas Müller, Serge Gnabry