EMERSON U BARCU, EMERSON IZ BARCE

Prije dva mjeseca došao u Barcelonu, ona ga se ekspresno riješila: “Nije mi ništa bilo jasno…”

Portal Novi list

Emerson Royal

Emerson Royal

"Povrijedili su me na način na koji su sve učinili. Mogli su to učiniti na totalno drugačiji i bolji način. Kada sam došao mislio sam da nema šanse da me prodaju, a oni su već tada znali što žele napraviti."



RIJEKA Brazilski nogometaš Emerson Royal prije samo dva mjeseca došao je u Barcelonu kao pojačanje, ali nakon samo 40 dana Katalonci su ga prodali u Tottenham. Brazilac je dao intervju za Marcu u kojem je prepričao što se točno dogodilo.


“Mislio sam da klub želi da ostanem jer sam još u nedjelju igrao u prvom sastavu protiv Getafea. Naredni dan sam došao na trening i vidio što se događa. Tottenham je poslao ponudu i klub ju je htio prihvatiti. Nije mi bilo ništa jasno jer nisam znao što se događa”, rekao je Brazilac.


Emerson je početkom ljeta došao u Barcelonu kao pojačanje na poziciji desnog beka i odigrao je tri utakmice na početku sezone, ali posljednji dan prijelaznog roka Barcelona ga je prodala, i to u Tottenham Hotspur za 31 milijun eura.




“Povrijedili su me na način na koji su sve učinili. Mogli su to učiniti na totalno drugačiji i bolji način. Kada sam došao mislio sam da nema šanse da me prodaju, a oni su već tada znali što žele napraviti. Jedva da sam bio tu 40 dana.”