PRVA ŽNL

Predsjednik kluba nakon plasmana Klane u viši rang: “Ponosni smo, ovo je jedan od najvećih klupskih uspjeha”

Oskar Valenčić

Momčad Klane slavi naslov/Foto: V. KARUZA

Momčad Klane slavi naslov/Foto: V. KARUZA

– Petog lipnja ostat će zapamćen kao jedan od najvećih klupskih uspjeha i rezultatskog dometa u godini jubileja, 90. obljetnice kluba - rekao je Ivica Barak



RIJEKA Predsjednik Klane Ivica Barak, istaknuti košarkaš Klane, u tri mandata predsjednik i Hrvatskog lovačkog društva Zec, pčelar, obnaša treći mandat čelnog čovjeka klanjske nogometne udruge.


– Petog lipnja ostat će zapamćen kao jedan od najvećih klupskih uspjeha i rezultatskog dometa u godini jubileja, 90. obljetnice kluba. Sretni i ponosni dostojno ćemo obilježiti plasman u Četvrtu ligu na Dan Općine Klana i slavlja katoličkih blagdana Velike Gospe i Sv. Roka, zaštitnika mjesta i Općine Klana, 15. i 16. kolovoza, uz prigodno predstavljanje i izdavanje jubilarne knjige, edicije uz potporu Općine Klana. Hvala svima koji su pripomogli tomu, makar i na simboličan način.


Nikola Kajtazi, sportski direktor kluba i još uvijek aktivan igrač, najviše vremena provodi s igračima svih uzrasta i najagilniji je klupski operativac.




– Igramo zajedno već tri godine i stvorili smo homogenu, respektabilnu momčad koja postiže izvrsne rezultate i zapažene uspjehe. Prijatelji smo na terenu i izvan njega, prava klapa. Rad na treninzima je savjestan i odgovoran, nadasve stručan, zahvaljujući trenerima Damiru Rubčiću i Lucianu Celiću, provjerenim i iskusnim učiteljima nogometa. Za natjecanje u višem rangu imamo zavidan igrački kadar koji moramo osnažiti još dvama provjerenim igračima, koji će uz nositelje Emanuela Iskru, Tonija Juničića i Marija Jerbića jamčiti ravnopravnu borbu sa svim suparnicima.