Neredi na tribinama

Poznat novi termin prekinute utakmice između Nice i Marseillea, domaća momčad već je kažnjena oduzimanjem dva boda

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Nakon višeminutnog naguravanja zaštitara, navijača Nice, nogometaša i osoblja obje momčadi, sudac je prekinuo utakmicu. Nica je kažnjena oduzimanjem dva boda, pri čemu je jedan uvjetno, a iduću domaću utakmicu igrat će iza zatvorenih vrata



PARIZ Zbog nereda navijača prekinuta utakmica francuskog nogometnog prvenstva Nica – Marseille igrat će se 27. listopada, objavilo je vodstvo Ligue 1.


Utakmica trećeg kola, koja je igrana 22. kolovoza, prekinuta je u 75. minuti nakon što su navijači Nice utrčali na travnjak. Do incidenta je došlo nakon što je su domaći navijači bocom vode pogodili Dimitrija Payetu dok se pripremao izvesti korner. Veznjak OM-a je bocu bacio natrag na tribine što je toliko razbjesnilo domaće navijače da su pokušali ući na travnjak.


Nakon višeminutnog naguravanja zaštitara, navijača Nice, nogometaša i osoblja obje momčadi, sudac je prekinuo utakmicu. Nica je kažnjena oduzimanjem dva boda, pri čemu je jedan uvjetno, a iduću domaću utakmicu igrat će iza zatvorenih vrata.




Branič OM-a Alvaro Gonzalez je suspendiran na dvije, a Payet na jednu utakmicu, dok je klupski fizioterapeut Pablo Fernandez dobio devetomjesečnu suspenziju.


Utakmica će se igrazi na neutralnom mjestu, a vodstvo lige će mjesto održavanja odrediti naknadno.