Poraz West Hama

Povratnik u Premiership svladao Dinamovog protivnika u Europi, Vlašić ostao na klupi. Tottenham uzeo tri boda protiv Aston Ville

Hina

Slavlje Tottenhama/Foto REUTERS

Slavlje Tottenhama/Foto REUTERS

Mbeumo je goste doveo u vodstvo u 20. minuti. Bowen je izjednačio u 80. minuti, da bi pobjedu "Pčelama" donio Wissa u četvrtoj minuti sučevog dodatka na kraju utakmice



LONDON U dvoboju na londonskom Olimpijskom stadionu West Ham je doživio drugi domaći poraz u ovoj sezoni Premier lige, a svladao ga je povratnik u elitno društvo Brentford s 2-1.


Mbeumo je goste doveo u vodstvo u 20. minuti. Bowen je izjednačio u 80. minuti, da bi pobjedu “Pčelama” donio Wissa u četvrtoj minuti sučevog dodatka na kraju utakmice.


Leicester je na gostovanju kod Crystal Palacea propustio dva pogotka prednosti i osvojio samo bod. Golovima Iheanacha (31) i Vardyja (37) “Lisice” su vodile 2-0 na poluvremenu. U drugom dijelu su Olise (61) i Schlupp (72) donijeli bod Palaceu.




Tottenham je na svom stadionu svladao Aston Villu s 2-1. Hojbjerg (27) i Lucas (71) bili su strijelci za Spurse, a Watkins (67) za Aston Villu.