SERIE A

Porazom od Milana Verona je već treći put ispustila prednost od dva pogotka, Tudor: “Ne želimo više takav rezultat”

Portal Novi list

Igor Tudor/Foto: REUTERS

Igor Tudor/Foto: REUTERS

"Milan je nakon poluvremena ubacio u brzinu više, mislim da bi remi bio pošteniji, ali možemo im samo skinuti kapu. Uveli su kvalitetne igrače i stisnuli", prokomentirao je bivši trener Hajduka.



RIJEKA U subotnjem dvoboju na San Siru Milan je velikim preokretom pobijedio Veronu s 3:2, iako su gosti do 59. minute imali dva gola prednosti. Zanimljivo, na sva tri dosadašnja gostovanja pod Tudorom Verona je povela 2:0, ali nije uspjela zadržati vodstvo.


“Ovo je treći put da smo poveli 2:0 i nismo pobijedili, ne želimo više takav rezultat“, našalio se Tudor. “Milan je nakon poluvremena ubacio u brzinu više, mislim da bi remi bio pošteniji, ali možemo im samo skinuti kapu. Uveli su kvalitetne igrače i stisnuli”, prokomentirao je bivši trener Hajduka.


Drugi gol Verone pao je iz penala koji je izborio Nikola Kalinić. Tudor je objasnio zašto je prednost dao sunarodnjaku nauštrb Giovannija Simeonea.




“Izabrao sam Kalinića jer je on bivši igrač Milana i smatrao sam da bi zato mogao imati učinak. Obojica su bila dobra, sezona je duga i bit će prilike za obojicu”, rekao je.


Logično, Tudor je bio puno zadovoljniji prvim poluvremenom.


“Radit ćemo na temeljima prvog poluvremena, prvenstveno fizički. Da bismo igrali ovakve utakmice, moramo biti u stvarno dobroj formi. Kad svi budu fizički na razini, moći ćemo odnositi bodove iz ovakvih utakmica. U nastavku smo teže zadržavali loptu, a njih je gurala i energija s tribina. Imali smo šanse da osvojimo barem bod”, zaključio je Tudor.