OČEKIVANI RASPLET

Poraz od Rijeke kap koja je prelila čašu: Siniša Oreščanin više nije trener Gorice

Portal Novi list

Siniša Oreščanin/Foto PIXSELL

Siniša Oreščanin/Foto PIXSELL

"Siniša Oreščanin i njegov pomoćnik Goran Rosanda više nisu treneri HNK Gorice. Klub im zahvaljuje na svemu u proteklih pet mjeseci na klupi Gorice i želi sve najbolje u nastavku karijere", stoji u objavi Gorice na društvenim mrežama.



RIJEKA Nakon poraza Gorice od Rijeke u posljednjem kolu Prve HNL, momčad Siniše Oreščanina pala je s trećeg na peto mjesto i tako ostala bez plasmana u europskoj Konferencijskoj ligi, a odmah su krenule i glasine kako Oreščanin neće još dugo biti na klupi Gorice. Te glasine su se i obistinile.


“Siniša Oreščanin i njegov pomoćnik Goran Rosanda više nisu treneri HNK Gorice. Klub im zahvaljuje na svemu u proteklih pet mjeseci na klupi Gorice i želi sve najbolje u nastavku karijere”, stoji u objavi Gorice na društvenim mrežama.


Oreščanin je proveo samo šest mjeseci na klupi Gorice, gdje je naslijedio Valdasa Damrauskasa. Ovaj otkaz dobio je aktiviranjem klauzule u ugovoru, u kojoj stoji da klub ima pravo otputiti trenera ako ne uspije završiti sezonu na poziciji koja će odvesti klub u jedno od europskih natjecanja.