Karlo Bartolec

Osječani doveli novog braniča koji se afirmirao u zagrebačkoj Lokomotivi: “S Osijekom želim osvojiti naslov prvaka!”

Portal Novilist.hr

Karlo Bartolec/Foto NK Osijek

Karlo Bartolec/Foto NK Osijek

Za hrvatsku reprezentaciju je debitirao u prijateljskom ogledu s Jordanom na Rujevici, a ubrzo nakon te utakmice je prešao u Kopenhagen, za čiju je momčad odigrao 60 utakmicaOSIJEK Osječani su se pojačali uoči utakmice Konferencijske lige s bugarskim CSKA-om. Karlo Bartolec, 26-godišnji desni bočni, novi je igrač Osijeka. Ugovor je potpisao na tri godine, nakon što je raskinuo ugovor s danskim Kopenhagenom.


Još 2016. godine je iz zagrebačke Lokomotive prešao u Nordsjaelland, a ranije je prošao mlađe kategorije u Dinamu.


Za hrvatsku reprezentaciju je debitirao u prijateljskom ogledu s Jordanom na Rujevici, a ubrzo nakon te utakmice je prešao u Kopenhagen, za čiju je momčad odigrao 60 utakmica. Bartolec bi trebao za Osijek zaigrati već u četvrtak kada momčad Nenada Bjelice igra u prvom susretu trećega pretkola Konferencijske lige protiv CSKA iz Sofije.
– Želio sam doći, čim sam čuo da postoji ta opcija. Bit će mi čast igrati za NK Osijek čiji je rejting u hrvatskom nogometu neupitan, a u posljednje vrijeme momčad se bori za najviše ciljeve. Siguran sam da je to zdrava sredina s velikim ambicijama. Želim s novim suigračima ostvariti nešto veliko, eto da budem i konkretan – osvojiti naslov prvaka! – optimistično je najavio novi igrač Osijeka.