DRUGA HNL

Opatijci nikako da dobru igru pretvore u bodove, Klapan: “Stvaramo šanse, ali lopta jednostavno neće u gol”

Ivan Volarić

"Zaredali smo s remijima, ali još uvijek imamo tri kola za vratiti se pobjedama. Nadamo se da će to biti bolje već u nedjelju", rekao je Klapan.



RIJEKA Nogometaši Opatije nastavili su prošle srijede niz sasvim solidnih partija na domaćem terenu nakon kojih imaju za čim žaliti. Opatijci su ponovo u prvo ime utakmice promovirali suparničkog vratara, ovoga puta raspoloženog Tonija Šuškovića, koji je spriječio poraz Kustošije na Kantridi.


– U posljednjim utakmicama igramo dosta dobro, izuzetak je utakmica u Zaprešiću gdje smo ostali s igračem manje u ranoj fazi, no rezultati nas ne prate. Možemo čak reći da smo u posljednjim utakmicama znali povezati i dva dobra poluvremena što prije nije bio slučaj, ali jednostavno neće lopta u gol. Radit ćemo na tome, a valjda će se i to okrenuti – govori Mihovil Jerolim Klapan, 26-godišnji Zadranin, koji je završio juniorski staž u HNK Rijeka, a prošle zime se vratio u redove »crno-bijelih«.


Kustošija se na Kantridi predstavila u dobrom svjetlu, iskusni Vanja Iveša s nekoliko sjajnih intervencija sačuvao svoju mrežu pa se konačnih 0:0 ne doima nimalo nerealnim ishodom s obzirom na viđeno.




– Kustošija je odlična ekipa, potvrdili su da znaju igrati, ali mislim da smo mi ipak više zaslužili pobjedu. Ipak smo imali šansi. Činjenica da su suparnički vratari najbolji pojedinci na posljednjim utakmicama na Kantridi dovoljno govori. Znači da stvaramo šanse, ali neće nas gol. Nadajmo se da će se to već u nedjelju promijeniti. Zaredali smo s remijima, ali još uvijek imamo tri kola za vratiti se pobjedama. Nadamo se da će to biti bolje već u nedjelju.


Opatijce čeka gostovanje u Zmijavcima.


– Uvijek teška utakmica, znamo da je to vruć teren. Međutim, ako nastavimo s dobrim igrama, uvjeren sam da će nam se to negdje vratiti – rekao je Klapan.