NBA

Objavljen prvi dio rasporeda nove NBA sezone, Netsi i Lakersi igraju na otvaranju i međusobno na Božić

Hina

LeBron James i Jeff Green/Foto: REUTERS

LeBron James i Jeff Green/Foto: REUTERS

Netsi i Lakersi okupili su momčadi pune zvijezda te se smatraju glavnim konkurentima za osvajanje naslova prvaka, pa je liga odlučila da upravo te dvije momčadi budu u akciji prvog dana sezone te da igraju međusobno na Božić.NEW YORK Američka profesionalna košarkaška NBA liga objavila je dio rasporeda za sljedeću sezonu koja bi trebala početi 19. listopada, a prema njemu elitne termine zauzet će Brooklyn Netsi i Los Angeles Lakersi.


Netsi i Lakersi okupili su momčadi pune zvijezda te se smatraju glavnim konkurentima za osvajanje naslova prvaka, pa je liga odlučila da upravo te dvije momčadi budu u akciji prvog dana sezone te da igraju međusobno na Božić.


Prvog dana sezone Netsi će gostovati kod aktualnih prvaka Milwaukee Bucksa, dok će Lakersi ugostiti Golden State Warriorse.
Osim velikog dvoboja Lakersa s LeBronom Jamesom, Anthonyjem Davisom i Russellom Westbrookom i Netsa s Kevinom Durantom, Kyrieom Irvingom i Jamesom Hardenom, na Božić bi trebali još igrati New York Knicksi i Atlanta Hawksi, Milwaukee Bucksi i Boston Celticsi, Phoenix Sunsi i Golden State Warriorsi te Utah Jazz i Dallas Mavericksi.