HNS

Novi predsjednik HNS-a Marijan Kustić: “Zdravko Mamić nema utjecaja u Savezu”

Portal Novi list

Marijan Kustić / Foto: M. SMOLČIĆ

Marijan Kustić / Foto: M. SMOLČIĆ

“Zdravko Mamić nema utjecaja u Savezu, ni u vođenju ni u kadroviranju. Mi imamo svoje vodstvo i svojim potezima smo pokazali tko vodi Savez i odlučuje o svemu”, rekao je Kustić.ZAGREB Marijan Kustić, dosadašnji izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza koji je jednoglasno izabran za prvog čovjeka HNS-a na Izbornoj skupštini održanoj u četvrtak, izjavio je kako Zdravko Mamić ne vodi Savez iz sjene.


Bivši HDZ-ov saborski zastupnik i novi predsjednik odgovarao je nakon sjednice na pitanja novinara, a jedno od postavljenih ticalo se i Zdravka Mamića, odnosno toga vodi li Savez čovjek koji se nalazi u bijegu u BiH i koji je u Hrvatskoj pravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz Dinama.


“Zdravko Mamić nema utjecaja u Savezu, ni u vođenju ni u kadroviranju. Mi imamo svoje vodstvo i svojim potezima smo pokazali tko vodi Savez i odlučuje o svemu”, rekao je Kustić.
Kustić je usput i najavio kako će HNS voditi stručni ljudi.


“Mijenjat ćemo sastav svih komisija i uvodit ćemo u HNS stručne ljude. Problem stadiona i dalje postoji, Zagreb i Dinamo zaslužuju stadion, ali reprezentacija će igrati diljem Hrvatske. Mi ćemo dati podršku Zagrebu, vlasti i svima koji su voljni razgovarati o stadionu, ali za HNS komercijalno nije isplativo da gradi stadion u jednom gradu”, rekao je Kustić.