Najkraće pripreme u povijesti

Nogometaši Rijeke u Fužinama započeli pripreme za novu sezonu, već u subotu čeka ih prvo kolo protiv Šibenika

Portal Novilist.hr

Foto NK Rijeka

Foto NK Rijeka

Osjećam da se energija vratila, vidim osmijeh na licima igrača i stručnog stožera. Napravit ćemo sve da Rijeka bude u vrhu i da svi navijači budu zadovoljni - zaključio je Simon Rožman



RIJEKA Nogometaši Rijeke nisu imali puno vremena za odmor, deset dana nakon finala Kupa krenuli su s pripremama za novu sezonu koja počinje ove subote, 15. kolovoza.


Zbog toga će pripreme biti vrlo kratke, a nogometaši će veći dio tjedna provesti u Fužinama.


– Ovo nije početak priprema, već samo nastavak sezone.  Idemo dalje gdje smo stali, osvojili smo Kup i dali smo igračima priliku da se odmore nekoliko dana. Već smo naglasili igračima da idemo u ritmu dalje, moramo biti još bolji i jači, već u subotu nas čeka utakmica – rekao je trener Rijeke Simon Rožman za službenu klupsku web stranicu.




Na prvome treningu pojavili su se i Milan Ristovski, Matej Vuk te Tomislav Turčin, igrači koji su bili na posudbama prošle sezone, kao i novi igrač Ennio Travaglia, koji je došao iz Orijenta. U subotu će igrači Rijeke sezonu otvoriti susretom protiv novoga prvoligaša – Šibenika (17.55 sati, Rujevica).


U novoj sezoni željeli bismo iskorak pojedinačnih igrača i ekipe. Osjećam da se energija vratila, vidim osmijeh na licima igrača i stručnog stožera. Napravit ćemo sve da Rijeka bude u vrhu i da svi navijači budu zadovoljni – zaključio je Simon Rožman.