NK ORIJENT 1919

Nogometaši Orijenta u drugom kolu gostuju kod Rudeša, Flego: “Moramo biti pravi, na sto posto, u svakom susretu”

Ivan Volarić

Edo Flego/Foto: M. LEVAK

Edo Flego/Foto: M. LEVAK

U tom slučaju naše kvalitete će doći do izražaja, a onda se ne trebamo nikoga bojati i ovisit ćemo sami o sebi - rekao je trener Krimejčana



RIJEKA Nogometaši Orijenta 1919 na današnjem (17.30 sati) gostovanju kod Rudeša pokušat će dodatno ukrasiti dobar ulazak u novu drugoligašku sezonu, odnosno na domaći trijumf nad Varaždinom nastojat će nadovezati barem bod kod još jedne momčadi koja slovi za jednog od favorita za prvo mjesto.


– Iz Rudeša najavljuju pohod na vrh ljestvice, a znam osobno ljude koji na ozbiljan način vode cijelu tu priču. Gledao sam utakmicu prvoga kola protiv Dubrave, vraćali su se iz negativnog rezultata, dominirali su u posjedu i pokazali su puno više zrelosti u igri. Trebali su tu utakmicu pobijediti – govori trener Krimejčana Edo Flego, koji u Zagreb vodi sve igrače osim ljevonogog braniča Ennija Travaglije, koji je zbog ozljede preskočio i uvodni ogled protiv Varaždina.


Upravo ta pobjeda snažno je odjeknula drugoligaškim vodama. Mladu momčad Orijenta 1919 sigurno više nitko ove sezone neće olako shvatiti.




– Mislim da nas ni Varaždin nije olako shvatio jer su nas gledali u pripremama. Dobro su znali da neće biti lako s nama, a sigurno da smo to ovom pobjedom dodatno naglasili svoje mogućnosti. Samo moramo biti pravi u svakoj utakmici kao što smo bili protiv Varaždina. Nedostaje nam iskustva da bismo si mogli dozvoliti nešto opuštenije izdanje. Svaku utakmicu moramo biti na sto posto, odnosno onako kako smo bili protiv Varaždina. U tom slučaju naše kvalitete će doći do izražaja, a onda se ne trebamo nikoga bojati i ovisit ćemo sami o sebi – poručio je Flego.