Pozitivan test

Nove loše vijesti za Kraljeve: Prvo su šokantno ispali iz Kupa, a sada im je trener zaražen koronavirusom

Hina

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Zidane je bio pozitivan na testiranju u trenutku kada proživljava jedne od najtežih trenutaka otkako je sjeo na klupu Reala



MADRID Trener španjolskog nogometnog prvaka Reala iz Madrida Zinedine Zidane (48) zaražen je koronavirusom, objavio je “kraljevski” klub u petak uoči gostovanja kod Alavesa u Primeri.


Zidane je bio pozitivan na testiranju u trenutku kada proživljava jedne od najtežih trenutaka otkako je sjeo na klupu Reala, odnosno nakon iznenađujućeg ispadanja u 16-ini finala španjolskog kupa od trećeligaša Alcoyana zbog kojeg sve je više zagovornika njegovog odlaska. Šest dana ranije Real je izgubio i sa 1-2 u polufinalu španjolskog Superkupa.


Zidane je, pak, poručio kako ne namjerava odstupiti te će nastojati podići momčad. Real Madrid se nalazi na drugom mjestu u prvenstvu sa sedam bodova manje uz utakmicu više od vodećeg Atletico Madrida.




Nije poznato koliko dugo će Zidane morati biti u samoizolaciji. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u srijedu nije putovao s momčadi u gradić Alcoy u pokrajini Valenciji nego se odmarao u Madridu. U petak je s momčadi trenirao u sportskom kampu na sjeveru grada pripremajući se za utakmicu s Alavesom koji zauzima 17. mjesto u prvenstvu među 20 klubova.