EURO 2021.

Dejan Lovren otkrio zašto mu je puknuo film: “I ti bi bio ljutit, zato sam dignuo ton”

Portal Novilist.hr

Dejan Lovren na treningu Vatrenih / Foto HNS

Dejan Lovren na treningu Vatrenih / Foto HNS

Da i ti izgubiš 7:0, bio bi ljutit. Moraš dati sve od sebe na svakom treningu i ne smije biti opuštanja. Zanijelo me malo pa sam digao ton, to sam ja - kaže hrvatski stoper



ROVINJ Reprezentativac Dejan Lovren danas se iz Rovinja obratio javnosti na konferenciji za medije, na kojoj je objavio i optimistične vijesti vezane uz njegovu ozljedu.


– Odlično se osjećam, bolje nego prije dva tjedna. Lijepo je biti u punom pogonu. Vidjet ćemo što će biti, izbornik će odlučiti – rekao je hrvatski stoper, nakon što je utakmicu protiv Engleske morao odgledati s tribina zbog problema s ozljedom.


Upravo je na jučerašnjem treningu Lovrena naživciralo opuštanje svojih suigrača, zbog čega je poviknuo na njih.




– Da i ti izgubiš 7:0, bio bi ljutit. Moraš dati sve od sebe na svakom treningu i ne smije biti opuštanja. Zanijelo me malo pa sam digao ton, to sam ja.


Nedavno bocnuo mlađe igrače? Izvučeno je iz konteksta, napravljena je veća stvar od one što sam rekao. Nitko nema ništa protiv mlađih. Ja sam mislio na treninge, kad se treba dati sve od sebe i ginuti za dres.


Kako si doživio utakmicu protiv Engleske?


– Kad se izgubi, uvijek je loše. Mišljenje nas igrača je da smo mogli više i trebali više. Htjeli smo tri boda, ali nije išlo. Nije to bila prava Hrvatska. Češka? Nisu loša momčad, Schick je zabio dva sjajna gola. Oni su u prednosti, dobili su samopouzdanje nakon tri boda protiv Škotske. Moramo biti oprezni, biti čvrsti i čekati prilike. Moramo uzeti tri boda kako god znamo.


Obrana Hrvatske bez tebe?


– Obrana se zapravo sastoji od jedanaest igrača. Definitivno smo kod gola trebali bolje reagirati, ali odradili su svi solidan posao u obrani. Ne znam čemu ta negativnost prema Gvardiolu, dečku od 19 godina.


Dajte mu prostora i mira, nemojte raditi velike priče od njega. Veliki je talent, neka ide sve svojim tokom. Ne trebamo tražiti najbolje i najlošije među nama. Molim vas medije da ne uzimate jednog pojedinca i od toga stvarate neke priče.