Goran Tomić

Trener Rijeke uoči novog gostovanja kod Istre 1961: “Napravit ćemo sve da se na Rujevicu vratimo kao pobjednici”

Portal Novi list

Goran Tomić/Foto Arhiva NL

Goran Tomić/Foto Arhiva NL

Dobro smo reagirali u prvenstvu nakon poraza u Kupu, očekujem da nastavimo s tako dobrom energijom, igrom i golovima - kaže trener Rijeke



RIJEKA Goran Tomić, trener nogometaša Rijeke, vraća se ove srijede zajedno sa svojim igračima na mjesto nesreće – pulski stadion Aldo Drosinu. Tjedan dana nakon bolnog poraza u polufinalu Kupa Riječane očekuje važan prvenstveni sudar kod “zeleno-žutih”.


– Užurbani ritam se nastavlja,  svaka tri dana je utakmica. Očekujem da nastavimo niz pobjeda u prvenstvu. Dobro smo reagirali u prvenstvu nakon poraza u Kupu, očekujem da nastavimo s tako dobrom energijom, igrom i golovima – kaže trener Rijeke Goran Tomić.


Da li će utakmica biti slična kao ona u Kupu?




– Mi smo se uoči polufinala Kupa pripremili za njihove dobre karakteristike, ali nije bilo dobro. U HNL-u nema iznenađenja, znamo što može Istra 1961, kakvu kvalitetu ima. Na nama je da to neutraliziramo i da se pokažemo u završnici kao u zadnjim utakmicama u HNL-u.


Nastavlja se borba za treće mjesto?


– Igramo još sedam finala do kraja sezone, svaka je utakmica bitna, napravit ćemo sve da se iz Pule vratimo kao pobjednici – rekao je Tomić.