Pokušao obrazložiti poraz

Simon Rožman nakon još jednog neuspjeha: “Ispuhani smo, moramo se resetirati”

Mateo Sučić

Nenad Bjelica i Simon Rožman/Foto PIXSELL

Nenad Bjelica i Simon Rožman/Foto PIXSELL

Teren daje sve odgovore, željeli smo kontroliranu utakmicu da bismo preživjeli, ali kada nema snage i energije ne možeš ostvariti više od poraza – rekao je Rožman



OSIJEK Simon Rožman još je jednom nemoćno slijegao ramenima pokušavajući obrazložiti poraz Rijeke.


– Čestitke Osijeku na pobjedi. Vidi se da smo ispuhani, odigrali smo deset utakmica u 30 dana. Ne možemo izdržati duel, mislili smo da možemo tu seriju proći na drugačiji način, uspješnije, ali nismo mogli to pratiti i Osijek je zasluženo pobijedio. Šteta zbog one prve prilike jer bi nam možda dala neku energiju koju nemamo.


Nadam se da ćemo se sada malo odmoriti pa da ćemo doći k sebi. Teren daje sve odgovore, željeli smo kontroliranu utakmicu da bismo preživjeli, ali kada nema snage i energije ne možeš ostvariti više od poraza – rekao je Rožman koji mora tražiti način kako vratiti momčad na pobjednički kolosijek.




– U negativnom smo nizu. Da se negdje drugačije okrenulo možda bi regeneracija bila bolja. Fali nam treninga, vidi se to u svim linijama. Imamo pet dana da nešto počnemo graditi pa ćemo u subotu vidjeti kako nam je uspjelo. Sada mislimo samo kako resetirati momčad, nadam se da nismo pretjerali s opterećenjima jer ako jesmo do kraja sezone se nećemo regenerirati – zaključio je Rožman.