Trener Rijeke

Rožman nakon ždrijeba: “Vjerujte mi da ćemo biti spremni, želimo se natjecati sa svima njima”

Portal Novi list

Foto Screenshot NK Rijeka

Foto Screenshot NK Rijeka

Siguran sam da ćemo ponuditi sjajan nogomet. Ovdje na Rujevici sigurno se nećemo predati unaprijed, poručio je Simon Rožman



RIJEKA Velika pobjeda u Kopenhagenu HNK Rijeci donijela je protivnike u skupinama Europske lige. Suparnici su izuzetno kvalitetni i atraktivni: S.S.C. Napoli, Real Sociedad i AZ Alkmaar.


Trener Rijeke Simon Rožman komentirao je ždrijeb Europske lige za klupske stranice.


“Ako si uz takve ekipe znači da si bitan. Napravili smo veliki uspjeh, sretan sam zbog ljudi koji će na Rujevicu moći gledati fantastične ekipe. Siguran sam da ćemo na Rujevici gledati sjajan nogomet i nećemo se predati unaprijed”, poručio je Simon Rožman.




Mislim da smo već dosad napravili jedan veliki uspjeh. Teško mi je sad više komentirati, osim činjenice da su to jaki-jaki suparnici, s milijunskim proračunima, s iskustvom u Europi, sa svime što nogomet može ponuditi, poručio je Rožman.


“Sigurno je da sam sretan što smo ljudima omogućili da na Rujevici mogu gledati ove fantastične ekipe. Imat ćemo dovoljno vremena da sve posebno izanaliziramo.


Sve je u našim glavama, okrećemo se prema sebi. Siguran sam da ćemo ponuditi sjajan nogomet. Ovdje na Rujevici sigurno se nećemo predati unaprijed”, pojasnio je.



Je li bilo kakvih želja prije ždrijeba?


“Nismo se opterećivali uopće ždrijebom. Željeli smo atraktivne ekipe i izbjeći duga putovanja na istok. Dobili smo sve top destinacije: Italija, Nizozemska i Španjolska. Idemo u hramove nogometa!


Mislim da je to super iskustvo za sve nas i za naš klub, pogotovo za navijače koji će ovdje na terenu vidjeti svjetske zvijezde”, rekao je Rožman.


Što se tiče skupine, Rožman ističe da ne želi razmišljati da Rijeka tu samo sudjeluje, već želi biti ambiciozan i dalje.


“Želimo se natjecati sa svima njima! Realni smo, apsolutno, ali vjerujte mi da ćemo biti za tu skupinu spremni i da ćemo ove izazove dočekati na svom maksimumu.


Ne bih prognozirao bodove, ali svaku utakmicu pokušat ćemo pobijediti”, najavio je Simon Rožman.