Rođeni Đakovčanin

Josip Mitrović postao bivši igrač Rijeke, potpisao je za Goricu: “Ovdje vjeruju u mene, u Rijeci to nije bio slučaj”

Portal Novilist.hr

Foto Arhiva NL

Foto Arhiva NL

Dobar je osjećaj, sretan sam što sam ponovno dio kluba u kojem vjeruju u mene, budući da to u Rijeci nije bio slučaj u dovoljnoj mjeri. Puno mi znači činjenica da su me toliko dugo željeli, to puno govori - rekao je Mitrović nakon potpisa



RIJEKA Dvadesetogodišnji Josip Mitrović više nije igrač Rijeke, tijekom današnjeg je dana potpisao četverogodišnji ugovor s Goricom.


Mitrović igra na krilnim pozicijama, a Gorica je prvu ponudu Rijeci za njega poslala još prije godinu dana. On je tada ipak otišao na posudbu u zaprešićki Inter te je prošle sezone odigrao 27 utakmica, zabio jedan pogodak te upisao četiri asistencije.


– Dobar je osjećaj, sretan sam što sam ponovno dio kluba u kojem vjeruju u mene, budući da to u Rijeci nije bio slučaj u dovoljnoj mjeri. Puno mi znači činjenica da su me toliko dugo željeli, to puno govori. Nadam se da ću opravdati povjerenje trenera, ali i svih ljudi iz kluba. Gorica je klub s velikim ambicijama i visokim ciljevima, a isto vrijedi i za mene osobno. Tako je bilo kroz cijelu moju karijeru, uvijek želim više i bolje, i vjerujem da ćemo zajedno biti uspješni – rekao je rođeni Đakovčanin Mitrović nakon potpisa za novi klub.




U Cibaliji se Mitrović zadržao do kadetskog uzrasta, a onda uputio u Rijeku gdje je igrao za mlađe uzraste, dok je s prvom momčadi samo trenirao, nikad nije zaigrao u prvenstvenoj utakmici.