Rijeka - Zadar

I RUJEVICA DOČEKALA VICEPRVAKE SVIJETA: Pogledajte što je snimio naš reporter

Orlando Rivetti

snimio Sergej Drechsler

snimio Sergej Drechsler

 Imaju na Rujevici razloga biti ponosni na Bradarića, treći je igrač Rijeke u povijesti koji je zaigrao na Svjetskom prvenstvu i prvi koji je osvojio medalju. 



RIJEKA – Svečano je bilo jučer na Rujevici uoči početka generalke između Rijeke i Zadra. Nakon ludih slavlja i fantastičnih dočeka diljem Hrvatskei na Rujevici se slavilo viceprvake svijeta, odnosno Filipa Bradarića, doktora Borisa Nemeca i ekonoma Mladena Pilčića. Bradarić je jučer prvi put nakon povratka iz Rusije obišao svoje suigrače, još uvijek umoran od slavlja polako se vraća u normalni radni ritam osluškujući pomalo i kakve vijesti dolaze s mercata budući se o njegovu odlasku odavno govori. U normalni ritam vraćaju se i Boris Nemec i Mladen Piličić, koji su već imali prilike osjetiti kako izgleda nacionalna euforija, iako te 1998. kada se u Francuskoj kovala vatrena »bronca« ipak nije bilo »ludo« kao minulih dana. Na Rujevici su dočekani pljeskom i ovacijama.


Ivan Mance uručio je svakome uokvirenu fotografiju reprezentacije Hrvatske s Rujevice, dok je Filip Bradarić dodatno iz ruku Simona Sluge primio i jednu svoju fotografiju s nastupa na Mundijalu. Tek toliko da ne mora stalno pogledavati na medalju da bi se uvjerio da sve to nije sanjao. Imaju na Rujevici razloga biti ponosni na Bradarića, treći je igrač Rijeke u povijesti koji je zaigrao na Svjetskom prvenstvu i prvi koji je osvojio medalju. I daleko od toga da je bio samo promatrač, protiv Islanda i Engleske u igru je ušao umjesto Zlatne lopte Mundijala, Luke Modrića.


Pogledajte fotografije našeg reportera Sergeja Drechslera, a cjelovit izvještaj pročitajte u tiskanom izdanju Novog lista. 


snimio Sergej Drechsler


snimio Sergej Drechsler