Odlazak Lewe

Njemački mediji: Zvijezda Bayerna odbila potpisati novi ugovor, sljedeće ljeto može otići kao slobodni igrač

Hina

Robert Lewandowski/Foto: REUTERS

Robert Lewandowski/Foto: REUTERS

Prema pisanju europskih medija, Lewandowski je odnedavno u kontaktu s Barcelonom. Katalonski trener Xavi, međutim, smatra da će ovaj transfer biti "kompliciran", zbog financijske situacije Barcelone.



MUENCHEN Poljski nogometni reprezentativac Robert Lewandowski odbio je produljiti ugovor s minhenskim Bayernom, čiji je igrač od 2014.,  nakon isteka ugovora u lipnju 2023., pišu u petak njemački mediji.


“Stroj za zabijanje golova Robert Lewandowski napustit će klub najkasnije u ljeto 2023.”, javlja “Sport Bild”.
“Posljednjih tjedana najbolji igrač prema izboru FIFA-e u 2021. najavio je svojim šefovima u Bayernu da neće produžiti ugovor koji traje još jednu godinu”.


Stranica Sport1, pozivajući se na vlastite izvore, potvrđuje ovu informaciju.




Čelnici Bayerna do sada su uvijek govorili da odbijaju rastati se od 33-godišnjeg Lewandowskog, koji je za bavarski klub zabio 343 gola od 2014., no, ako ga, napominju njemački mediji, ne prodaju ovo ljeto, to bi značilo da sljedeće ljeto poljski nogometaš odlazi bez naknade.


Prema pisanju europskih medija, Lewandowski je odnedavno u kontaktu s Barcelonom. Katalonski trener Xavi, međutim, smatra da će ovaj transfer biti “kompliciran”, zbog financijske situacije Barcelone.