PREMIERSHIP

Nezadovoljne situacijom u klubu legende Arsenala dale punu podršku osnivaču Spotifyja da kupi londonsku momčad

Portal Novi list

Dennis Bergkamp, Thierry Henry i Patrick Viera

Dennis Bergkamp, Thierry Henry i Patrick Viera

Thierry Henry, Dennis Bergkamp i Patrick Viera obećali su pomoći Eku u cijelom procesu, ako do njega dođe.



LONDON Predsjednik glazbene platforme Spotify Daniel Ek dobio je podršku legendi Arsenala za svoju namjeru kupnje londonskoga kluba, piše Daily Telegraph. Thierry Henry, Dennis Bergkamp i Patrick Viera obećali su pomoći Eku u cijelom procesu, ako do njega dođe.


Podsjetimo, Arsenalovo sudjelovanje u Super ligi potaklo je prosvjede navijača, koji sada vrše pritisak na vlasnika Stana Kroenkea da proda Arsenal. Daniel Ek, inače osnivač Spotifyja, otkrio je kako je odmalena bio navijač Arsenala i da je zainteresiran za kupnju legendarnog kluba, ako dođe do prodaje.


Šveđanin je sa svojih 38 godina prema Forbesu “težak” 3,4 milijarde funti, tako da mu neće biti problem poslati ponudu Kroenkeu, koji za sada oklijeva s prodajom.




Na stranu navijača stao je Thierry Henry, izjavivši: “Ovaj klub pripada navijačima. Volim ga i navijat ću za njega do svoje smrti, ali ne razumijem što se dogodilo da je pokušao igrati zatvorenu ligu. Klub se vodi kao tvrtka, a ne kao nogometni klub. Manjak razumijevanja prema pravim nogometnim vrijednostima i glad za novcem su očito bili presudni.”