novi vlasnici kluba pronašli su trenera

Newcastle United preuzima bivši trener Burnleyja i Bournemoutha: “Čeka nas puno posla”

Portal Novi list

Eddie Howe/Foto: REUTERS

Eddie Howe/Foto: REUTERS

"Htio bih se zahvaliti vlasnicima kluba i navijačima koji su mi već sada pokazali dobrodošlicu. Ovo je očito sjajna prilika za mene, ali čeka nas puno posla. Jedva čekam da krenem raditi s igračima i uzbuđen sam što zajedno krećemo na novo putovanje", rekao je Howe



RIJEKA Nekadašnji trener Burnleyja i Bournemoutha, Eddie Howe, postao je novim trenerom Newcastle Uniteda.


Vlasnici iz Saudijske Arabije u novi projekt krenuli su s novim trenerom na klupi Svraka. Eddie Howe je za vikend bio na utakmici između Brightona i Newcastlea, nakon čega su krenule priče da će on biti novi trener. Danas je to potvrđeno na službenim stranicama kluba.


“Velika mi je čast što sam novi trener kluba s tako bogatom poviješću. Poseban je to trenutak i za mene i za moju obitelj. Htio bih se zahvaliti vlasnicima kluba i navijačima koji su mi već sada pokazali dobrodošlicu. Ovo je očito sjajna prilika za mene, ali čeka nas puno posla. Jedva čekam da krenem raditi s igračima i uzbuđen sam što zajedno krećemo na novo putovanje”, rekao je Howe na službenim stranicama kluba.




Pred Howeom je nimalo lak zadatak, s obzirom da se njegova momčad nakon 11 odigranih kola u Premier ligi nalazi na 19. mjestu sa svega pet bodova.