PREMIERSHIP

Neumoljivi Everton dvaput vraćao zaostatak, u posljednjoj minuti izvukao bod protiv Manchester Uniteda

Hina

Richarlison i Mason Greenwood u duelu/Foto: REUTERS

Richarlison i Mason Greenwood u duelu/Foto: REUTERS

United i Everton pružili su sjajnu predstavu sa šest golova premda ih je moglo biti i više, i to na obje strane.



MANCHESTER U susretu 23. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United i Everton su na Old Traffordu odigrali 3:3 nakon što su gosti izjednačili u petoj minuti nadoknade.


United i Everton pružili su sjajnu predstavu sa šest golova premda ih je moglo biti i više. I to na obje strane.


“Crveni vragovi” su bili bolji u prvom poluvremenu i na odmor su otišli s vodstvom 2:0. Everton je puno odlučnije ušao u nastavak i nakon svega sedam minuta uspio je izjednačiti, no United je u 70. minuti stigao do nove prednosti koju je uspio sačuvati do četvrte minute nadoknade. No u petoj minuti produžetka gosti su zabili za 3:3 i veliko slavlje.




Domaćin je poveo u 24. minuti golom Edisona Cavanija na ubačaj Marcusa Rashforda, a na 2:0 je povisio Bruno Fernandes fantastičnim golom u 45. minuti. U četvrtoj minuti nastavka Abdoulaye Doucoure je smanjio, a samo tri minute kasnije James Rodriguez je lijepo zabio za 2:2.


United je do nove prednosti stigao u 70. minuti preko Scotta McTominaya. U minutama koje su uslijedile bilo je prilika na obje strane, no rezultat se nije mijenjao sve do pete minute nadoknade kada je Dominic Calvert-Lewin u gužvi zabio za 3:3.


Dodajmo kako je to bila 100. premierligaška utakmica Olea Gunnara Solskjaera kao menadžera, 18 je odradio na klupi Cardiffa, a 82 s Manchester Unitedom.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore