Sporni Pinokio...

Nenad Bjelica o komentarima rivala na društvenim mrežama: “Bio bih jako razočaran da je netko od mojih igrača tako reagirao”

Portal Novilist.hr

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Bjelica se na presici uoči susreta osvrnuo na "podbadanje" Modrih na Facebook profilu, kada su iz kluba s Maksimira objavili prvenstvenu ljestvici na kojoj je Osijek označen emojijem Pinokija. Time su, naravno, aludirali na objavu Josipa Drmića u kojoj je Bjelicu nazvao lažljivcem.



RIJEKA Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio je susret svoje momčadi protiv Istre 1961, koji dolazi nakon preboljene korone u osječkoj svlačionici. Petorica igrača bila su pozitivna, zbog čega je i odgođen susret s Rijekom, a njih trojica su se sada oporavila i konkurirat će za Istru.


Bjelica se na presici uoči susreta osvrnuo na “podbadanje” Modrih na Facebook profilu, kada su iz kluba s Maksimira objavili prvenstvenu ljestvici na kojoj je Osijek označen emojijem Pinokija. Time su, naravno, aludirali na objavu Josipa Drmića u kojoj je Bjelicu nazvao lažljivcem.


– Naša je reakcija, odnosno nereakcija, bila vrlo primjerena. Naše riječi i djela govore o nama tko smo i što smo. Rekao sam igračima kako bih bio razočaran, jako razočaran da je bilo tko od njih reagirao na takav način prema bilo kome u hrvatskom nogometu. Rivale se mora poštovati, voljeli ih ili ne voljeli, bili nam konkurenti za plasman ili ne. Vjerujem da se nikome od mojih igrača neće dogoditi takva situacija da preko društvenih mreža podcijenjuju ili omalovažavaju nekoga, niti jednog pojedinca, niti jedan klub – jasan je bio Bjelica.