GLAS NAVIJAČA

Navijačima Liverpoola prekipjelo, nakon propalog projekta Superlige traže mjesto u Upravnom odboru

Portal Novi list

“Dosta nam je ispraznih isprika, želimo promjene. Djela, a ne riječi. Želimo da se i naš glas čuje, da nas saslušate te da nam osigurate mjestu u Upravnom odboru, kako bismo spriječili buduće greške, koji bi dodatno nanijele sramotu ovom klubu”, priopćili su navijači Liverpoola.



LIVERPOOL Nakon što je projekt nogometne Superlige neslavno propao, postao je i pokretač brojnih promjena u europskim nogometnim ligama i klubovima.


Navijači Liverpoola, jednog od inicijalnih 12 pokretača Superlige, žele imati svojeg predstavnika u Upravnom odboru kako se ne bi takve stvari opet događale iza njihovih leđa. Poslali su otvoreno pismo vlasniku Johnu Henryju, direktoru Tomu Werneru te ostalim članovima vodstva.


“Kao navijači, ostali smo zapanjeni nedavnim događajima. Vaše neznanje i nerazumijevanje još jednom su osramotili naš klub, a u proteklim godinama donijeli ste nekoliko monumentalno loših odluka, sve zbog manjka komunikacije s nama, navijačima”, stoji u pismu.




“Već smo nekoliko puta prosvjedovali zbog previsokih cijena ulaznica, kao i kad ste pokušali pod svoju zaštitu uzeti pravo na ime Liverpool te kad ste na državnu pomoć i subvencije natjerali većinu ostalih zaposlenika ovog kluba, a događaji proteklog tjedna samo su nas podsjetili da se povijest ponavlja. Prezir koji ste pokazali prema menadžeru, igračima, pomoćnom osoblju te navijačima je naprosto sramotan. Što je previše, previše je. Nebrojene pogreške, isprike i popravci tih pogrešaka trajno oštećuju Liverpoolovu reputaciju”, dodali su.


“Dosta nam je ispraznih isprika, želimo promjene. Djela, a ne riječi. Želimo da se i naš glas čuje, da nas saslušate te da nam osigurate mjestu u Upravnom odboru, kako bismo spriječili buduće greške, koji bi dodatno nanijele sramotu ovom klubu”, zaključuju navijači iz udruge Spion Kop 1906.