PREMIERSHIP

Nastavlja se utrka za norvešku senzaciju, Chelsea je spreman riješiti se čak dvanaestorice igrača

Portal Novi list

Erling Braut Haaland /Foto REUTERS

Erling Braut Haaland /Foto REUTERS

Brojni engleski mediji tvrde kako je norveški "wunderkind" glavna želja Thomasa Tuchela, zbog čega je uprava Chelseaja spremna ići na sve ili ništa da ga dovedu u svoje redove.



LONDON Utrka za Erlinga Haalanda iz dana u dan je sve uzbudljivija, a sve su veće glasine kako će karijeru nastaviti u Premiershipu. Dosad je povezivan sa svakim od šest velikih klubova, a najnovija glasina vezana je uz Chelsea.


Naime, brojni engleski mediji tvrde kako je norveški “wunderkind” glavna želja Thomasa Tuchela, zbog čega je uprava Chelseaja spremna ići na sve ili ništa da ga dovedu u svoje redove. Točnije, Chelsea bi se mogao riješiti čak 12 igrača kako bi uspjeli prikupiti novac koji je potreban za potpisivanje Haalanda,  a ako se to dogodi sigurno će biti i najveći iznos u povijesti kluba.


Transfer Halanda trebao bi koštati najmanje 200 milijuna eura, a spominje se odlazak Tammyja Abrahama, Kurta Zoume, Tomorija, Drinkwatera, Zappacoste, Mosesa, Van Ginkela i još nekolicine nogometaša Chelseaja, no još uvijek ostaje pitanje bi li taj iznos i dalje bio dovoljan za dovođenje Haalanda, kojeg zastupa superagent Mino Raiola.