SERIE A

Napoli i Inter podijelili bodove, prekinut niz od jedanaest uzastopnih ligaških pobjeda milanske momčadi

Hina

Nicolo Barella i Kalidou Koulibaly/Foto: REUTERS

Nicolo Barella i Kalidou Koulibaly/Foto: REUTERS

Iako je ovim remijem prekinut niz od 11 uzastopnih pobjeda Intera u Serie A, milanski sastav i dalje je uvjerljivo vodeći na ljestvici sa 75 bodova, devet više od drugoplasiranog gradskog rivala Milana.



NAPULJ U posljednjem susretu 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli i Inter su igrali 1:1 (1:0).


Domaći su poveli nespretnim autogolom Handanoviča u 36. minuti, Insigne je ubacio prizemnu loptu u petarac Intera koju je pokušao pokupiti pouzdani vratar intera, no Handanovič se tom prilikom sudario sa svojim stoperom De Vrijem te se lopta odbila u mrežu.


I prije i poslije primljenog pogotka Inter nije imao ni sreće u napadu jer Lukaku u 29. minuti pogodio gredu nakon ubacivanja Brozovića, a u 38. minuti je belgijski centarfor pogodio i vratnicu.




Ipak, Inter je poravnao u 55. minuti kada je Eriksen preciznim udarcem sa 16 metara pogodio doni lijevi kut nemoćnog Mereta.
U završnici susreta i sreća je vratila dug Interu jer je pokušaj Politana iz 80. minute odsjeo na gredi.


Iako je ovim remijem prekinut niz od 11 uzastopnih pobjeda Intera u Serie A, milanski sastav i dalje je uvjerljivo vodeći na ljestvici sa 75 bodova, devet više od drugoplasiranog gradskog rivala Milana. Napoli je ostao peti sa 60 bodova, dva manje od četvrtog Juventusa, a dva više od šestog Lazija.


Marcelo Brozović odigrao je čitav susret za Inter, dok je Ivan Perišić ušao u igru u 68. minuti.



Standings provided by SofaScore LiveScore