RIJEČI HVALE GOLMANA REALA

Nakon pobjede Reala Curtois pohvalio hrvatskog reprezentativca: “Modrić je pokazao da su godine samo broj”

Portal Novi list

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS

"Najvažnije je da smo pobijedili i sada jedva čekamo utakmicu u nedjelju. Luka je ličio na sebe u ovoj utakmici i pokazao da su godine samo broj. Uvijek traži loptu i konstantno pokazuje koliko je kvalitetan igrač", rekao je vratar Reala.



RIJEKA Real Madrid je u četvrtak navečer slavio u gostima kod Granade s 4:1, a prvi gol na utakmici postigao je Luka Modrić u 17. minuti, kada je iskoristio dubinsko dodavanje Guttiereza i snažnim udarcem ljevicom zabio kroz noge vrataru.


Modriću je to bio peti gol sezone, ali prvi ove godine, a puno riječi hvale nakon utakmice imao je njegov suigrač Thibaut Curtois.


“Najvažnije je da smo pobijedili i sada jedva čekamo utakmicu u nedjelju. Luka je ličio na sebe u ovoj utakmici i pokazao da su godine samo broj. Uvijek traži loptu i konstantno pokazuje koliko je kvalitetan igrač”, rekao je vratar Reala.




Real dva kola prije kraja ima dva boda manje od vodećeg Atletica, tako da sve očekuje neizvjesna završnica.


“Ostvarili smo pobjedu u važnoj utakmici i imamo razloga biti zadovoljni. Ostale su još dvije utakmice do kraja sezone i još uvijek smo u utrci za naslov, tako da sam sretan zbog svojih igrača“, rekao je Zinedine Zidane.