Kup Krešimir Ćosić

Mulaomerović nakon poraza u finalu Kupa: “Presudila je Cibonina nešto veća svježina. Pohvale Rijeci na organizaciji”

Katarina Blažević

Vito Kučić/Foto M. GRACIN

Vito Kučić/Foto M. GRACIN

Zahvaljujem Gradu Rijeci na organizaciji, ovaj Final Four je opravdao očekivanja. Čestitam i Ciboni, imali smo svoje šanse, ali nismo uspjeli izdržati - rekao je trener Cedevite Junior



RIJEKA ​Nešto tužnijih lica pojavili su se nakon utakmice trener Cedevite Junior Damir Mulaomerović i igrač Josip Batinić.


– Na kraju je presudila možda nešto veća svježina igrača Cibone. U našoj je ekipi bilo samo deset igrača. Zahvaljujem Gradu Rijeci na organizaciji, ovaj Final Four je opravdao očekivanja. Čestitam i Ciboni, imali smo svoje šanse, ali nismo uspjeli izdržati. Cibona nas je agresivnom obranom otjerala od koša, nismo u nekim trenucima bili dovoljno pametni i koncentrirani.


Ne možemo žaliti ni za čim. Reprezentacija? Sutra ćemo skupiti dečke, vidjet ćemo koliko će nas doći, a onda krećemo s pripremama za Švedsku – rekao je Damir Mulaomerović, osvrnuvši se na još jednu dobru igru Riječanina Vita Kučića.




– Vidjelo se da mu je bilo teško protiv agresivnih igrača Cibone, ali ponovo je pokazao da se na njega može računati. Sve minute koje dobiva i zaslužuje.