serie a

Mourinhu pobjedu kod Genoe donio 18-godišnji junior, zabio je oba pogotka za Rimljane

Hina

Jose Mourinho/Foto REUTERS

Jose Mourinho/Foto REUTERS

Otkriće dvoboja bio je 18-godišnji Ganac Felix Afena-Gyan, član juniorske momčadi Rome, koji je u igru ušao u 75. minuti i s dva prekrasna pogotka donio pobjedu momčadi koju vodi Jose Mourinho



GENOVA Nogmetaši Rome pobijedili su na gostovanju u Genovi sa 2-0 (0-0) u posljednjoj nedjeljnoj utakmici 13. kola talijanske Serie A.


Otkriće dvoboja bio je 18-godišnji Ganac Felix Afena-Gyan, član juniorske momčadi Rome, koji je u igru ušao u 75. minuti i s dva prekrasna pogotka donio pobjedu momčadi koju vodi Jose Mourinho.


Svoj prvijenac u Serie A Afena-Gyan postigao je u 82. minuti nakon dodavanja Henriha Mihitarjana, kad je iz prve poslao loptu u donji lijevi kut Genoinih vrata. Pobjedu Rome zapečatio je u četvrtoj minuti sučevog dodatka prekrasnim pogotkom u gornji lijevi kut. Vratar domaćih Sirigu se ispružio koliko je mogao, ali nije mogao zaustaviti loptu koja je završila u rašljama.




Milan Badelj je bio u igri do 90. minute za Genou, a u 54. minuti je zaradio žuti karton. Vratar Adrian Šemper je ostao na klupi za pričuve.


Roma je pobjedom došla na 22 boda i popela se do petog mjesta na ljestvici.



Standings provided by SofaScore LiveScore