KONFERENCIJSKA LIGA

Mourinho preuzeo odgovornost za debakl Rome: “Znao sam ograničenja svojih igrača, ali očekivao sam bolji odgovor”

Hina

Reuters

Reuters

"Ja sam odgovoran jer sam odlučio igrati s ovom momčadi. Učinio sam to s dobrom namjerom, želio sam dati priliku za igru ​​ljudima koji puno rade, a ne igraju puno", rekao je MourinhoRIM “Nikada u karijeri nisam trenirao momčad koja je primila šest golova i odgovornost je isključivo moja”, kazao je nakon katastrofalnog poraza (1-6) od Bodo Glimta u Konferencijskoj ligi trener Rome Jose Mourinho.


To je za Romu možda i najteži europski poraz jer je došao od ne baš jake norveške momčadi, za razliku od 1-7, koliko je Roma gubila od velikana poput Manchester Uniteda i Bayern Münchena. Norvežani su ponizili Rimljane, a četiri gola je zabio njihov napadač Erik Botheim.


“Ja sam odgovoran jer sam odlučio igrati s ovom momčadi. Učinio sam to s dobrom namjerom, želio sam dati priliku za igru ​​ljudima koji puno rade, a ne igraju puno. Bodo Glimt je dobra momčad na ovom umjetnom terenu i s ovakvom klimom. Odlučio sam u grupnoj fazi sa šest utakmica napraviti ove promjene. Znao sam ograničenja naših igrača ali očekivao sam bolji odgovor“, kazao je portugalski stručnjak.
Bodo Glimt je prvi u skupini sa 7 bodova, a Roma druga sa šest.