LIGUE 1

Monaco u sudačkoj nadoknadi izvukao remi s Lorientom, Kovač i dalje neporažen ove godine

Hina

Niko Kovač/Foto REUTERS

Niko Kovač/Foto REUTERS

Momčad iz Kneževine je ovim rezultatom prekinula niz od sedam uzastopnih poraza, ali i produžila niz bez poraza na 10 kola, dok je Lorient produžio niz bez poraza na pet kola.



MONACO U susretu 25. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco i Lorinet su odigrali 2:2 nakon što je momčad Nike Kovača izjednačila golom u trećoj minuti sudačke nadoknade.


Lorinet je vodio 1:0 i 2:1, no momčad Nike Kovača je ipak uspjela izvući bod.


Oba gola za Monaco zabio je Wissem Ben Yedder (48′-11 m, 90’+3′), dok je dvostruki strijelac za Lorient bio Terem Moffi (8′-11 m, 62′).




Moffi je u osmoj minuti iz jedanaesterca doveo Lorient u vodstvo, Ben Yeder je izjednačio u 48. minuti, također iz kaznenog udarca, da bi nigerijski napadač u 62. minuti doveo Lorient u novu prednost. Kada se već činilo kako će gosti do tri boda, Ben Yedder je u trećoj minuti nadoknade zabio svoj 13. gol ove sezone za konačnih 2:2.


Momčad iz Kneževine je ovim rezultatom prekinula niz od sedam uzastopnih poraza, ali i produžila niz bez poraza na 10 kola.


S druge strane Lorient je produžio niz bez poraza na pet kola.


Monaco se trenutačnio nalazi na četvrtom mjestu Le Championnata sa 49 bodova, pet manje od vodećeg PSG-a i Lillea, no Lille ima i utakmicu manje. Na trećem mjestu je Lyon sa 52 boda.


Lorient se nalazi na 17. mjestu sa 23 boda, četiri više od zone ispadanja.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore