KOMENTAR PRVOG ČOVJEKA KLUBA

Mišković komentirao odlazak Ivana Mancea: “Rastajemo se u dobrom odnosima, vrata Rijeke su mu uvijek otvorena”

Portal Novi list

Damir Mišković/Foto PIXSELL

Damir Mišković/Foto PIXSELL

- Rastajemo se u najboljim mogućim odnosima kao poslovni suradnici, ali prije svega kao prijatelji koji su zajedno ispisali neke od najljepših stranica riječke nogometne priče - rekao je Mišković.



RIJEKA Damir Mišković, prvi čovjek kluba, zahvalio je Ivanu Manceu na svemu što je učinio za Rijeku u proteklih devet godina. I to, kako ističe, u igračkom dijelu, kad se priključio na početku cijele priče, te zbog svega učinjenog u sportskom segmentu, zajedno sa Srećkom Juričićem, dugogodišnjim sportskim direktorom.


– O radu kluba, pa tako i radu Ivana Mancea u procesu izgradnje prve ekipe i drugih segmenata koji ulaze u rad zamjenika, odnosno sportskog direktora, najbolje svjedoče sjajni rezultati koje je Rijeka ostvarivala. Napravili smo pun pogodak kad smo priključili Ivana u sportski segment po završetku njegove igračke karijere. Ivan je nakon završetka prošle sezone kroz razgovor naglasio da razmišlja o odlasku te da smatra da bi za Rijeku bilo najbolje da u klub dođe jedna nova energija koja će povesti klub prema novim uspjesima. Izašli smo mu u susret, to je najmanje što možemo učiniti nakon svega što je napravio za klub – rekao je Mišković i pritom naglasio da su Manceu vrata Rijeke uvijek otvorena.


– Rastajemo se u najboljim mogućim odnosima kao poslovni suradnici, ali prije svega kao prijatelji koji su zajedno ispisali neke od najljepših stranica riječke nogometne priče. Na kraju, jasno da nam je žao što odlazi, ali isto tako Ivan ima našu podršku u nastavku karijere. Zahvalni smo mu na svemu što je napravio i vrata Rijeke uvijek su mu otvorena. Rijeka je stabilan i organiziran klub, nastavljamo svoju priču zacrtanim putem kao svih proteklih sezona – zaključio je Mišković.