ARGENTINAC TRAŽI NOVI KLUB

Messi sve bliže PSG-u, Guardiola potvrdio da je City odustao od utrke: “Već smo potrošili novac na Grealisha…”

Portal Novi list

Pep Guardiola/Foto REUTERS

Pep Guardiola/Foto REUTERS

"Potrošili smo novce na Grealisha i nosit će broj 10 jer smo sigurni u njega i mislili smo da će Leo ostati. Sada Messi nije u našim planovima", rekao je Guardiola.



RIJEKA Nakon odlaska iz Barcelone, jedan od najboljih nogometaša današnjice trenutno je najbliže francuskom PSG-u, koji se još ranije angažirao kako bi doveo Lea Messija.


Iako se očekivalo da će u igri za Messija biti i Manchester City, trener Građana Pep Guardiola demantirao je te napise, posebice nakon što su sinoć predstavili Jack Grealisha i dali mu rekordnih 10 milijuna funti.


“Potrošili smo novce na Grealisha i nosit će broj 10 jer smo sigurni u njega i mislili smo da će Leo ostati. Sada Messi nije u našim planovima”, rekao je Guardiola.




PSG je krenuo u akciju dovođenja Messija, a važnu ulogu imat će i Neymar, koji je dobar prijatelj s Argentincem, još od dana kada su zajedno igrali u Barceloni.


“Znamo što se jučer dogodilo s Messijem i Barcom, ali fokusirani smo na sljedeću utakmicu. Nasser i Leonardo rade sve kako bi unaprijedili momčad. Dolazak Messija znači odlazak Mbappea? Ne!” rekao je trener PSG-a Mauricio Pochettino na konferenciji za novinare.