ODLAZAK MANDŽE

Mandžukić se emotivnom porukom oprostio od Milana: “Sretan sam jer smo vratili ovaj klub gdje mu je i mjesto”

Portal Novi list

Mario Mandžukić/Foto: REUTERS

Mario Mandžukić/Foto: REUTERS

''Bilo je zadovoljstvo igrati za Milan. Zahvalan sam upravi kluba što mi je dala šansu, trenerskom osoblju za posvećen rad i suigračima koji nisu samo izvrsni nogometaši već i sjajna skupina momaka", rekao je Mandžukić-



RIJEKA Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić na društvenim se mrežama oprostio od Milana, kojeg napušta nakon samo jedne polusezone. Mandžo se nije baš proslavio u dresu Rossonera, ograničile su ga ozljede i odigrao je tek 11 utakmica za Milan, u pravilu u skromnoj minutaži, a niti jednu utakmicu nije odigrao od početka do kraja.


”Bilo je zadovoljstvo igrati za Milan. Zahvalan sam upravi kluba što mi je dala šansu, trenerskom osoblju za posvećen rad i suigračima koji nisu samo izvrsni nogometaši već i sjajna skupina momaka. Sretan sam što smo uspjeli ovaj veliki klub vratiti u Ligu prvaka, gdje mu je i mjesto. Svima u klubu želim samo najbolje u budućnosti”, napisao je Mandžukić na Instagramu.


Gdje će karijeru nastaviti 35-godišnji Mandžukić još uvijek nije poznato, a moguće je i da konačno “objesi kopačke o klin”.