Problemi za "Crvene vragove"

Manchester United ostao bez svoje zvijezde, Solskjaer: “Ne želimo riskirati, propustit će nekoliko tjedana”

Portal Novi list

Paul Pogba napušta teren zbog ozljede/Foto: REUTERS

Paul Pogba napušta teren zbog ozljede/Foto: REUTERS

Ova ozljeda je došla u nezgodno vrijeme za 27-godišnjaka Manchestera, taman nakon što je proglašen igračem mjeseca u siječnju, a sada će propustiti utakmicu FA kupa protiv West Hama u utorak, a vjerojatno i oba susreta Europa lige protiv Real Sociedada.



MANCHESTER – Zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba propustit će nekoliko tjedana zbog ozljede bedra, potvrdio je Ole Gunnar Solskjaer na službenim klupskim stranicama.


Francuski veznjak je pretrpio ozljedu u utakmici protiv Evertona na Old Traffordu, kada je bio prisiljen napustiti igru nakon samo 39 minuta igre.


“To je ozljeda kojoj će trebati nekoliko tjedana da zacijeli. Paul nam je vrlo važan i ne želimo ništa riskirati, tako da ćemo ga definitivno poštedjeti par tjedana”, rekao je Solskjaer.


Ova ozljeda je došla u nezgodno vrijeme za 27-godišnjaka Manchestera, taman nakon što je proglašen igračem mjeseca u siječnju, no ne bi ga trebala previše unazaditi. Ipak, propustit će utakmicu FA kupa protiv West Hama u utorak, a vjerojatno i oba susreta Europa lige protiv Real Sociedada, koje su na rasporedu 18. i 25. veljače.